Wie is taxatie Amsterdam?

Taxatie Amsterdam bestaat uit een ervaren en gedreven team van medewerkers. De gemiddelde leeftijd van de medewerkers ligt rond de vijfendertig jaar. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er dan ook alles aan doen om dit te kunnen waarborgen. Wij werken uitsluitend met erkende taxateurs en doet dit snel. Binnen vijf dagen kunt u het rapport verwachten en dat tegen zeer concurrerende tarieven. Vele klanten gingen u voor en wij hebben hierbij veel tevreden klanten gemaakt. Dit komt omdat wij snel, betrouwbaar, professioneel en bekend zijn in de regio Amsterdam.

Alleen taxaties

Taxatie Amsterdam is een bedrijf dat zich  alleen richt op taxaties. Mede hierdoor kennen onze taxateurs alle ins en outs van de branche. Daarnaast kunnen wij hierdoor concurrerende tarieven rekenen.

De werkwijze van Taxatie Amsterdam

Taxatie Amsterdam heeft een groot netwerk van erkende taxateurs aangetrokken in de afgelopen jaren. Mede hierdoor kunnen wij goede prijs afspraken maken en kunnen wij concurrerend zijn in de taxatie sector.

Wanneer u bij ons een taxatie aanvraag doet wordt u binnen 24 uur telefonisch benaderd. Tijdens dit gesprek wordt een afspraak gemaakt met een erkende taxateur uit het netwerk in Amsterdam. Na een datum te hebben besproken komt de taxateur langs op het aangegeven adres van het te taxeren object. U dient hierbij aanwezig te zijn  voor het openen van de deur. Op deze datum gaat de taxateur het object daadwerkelijk taxeren. Na het bezoek gaat de taxateur het  rapport opmaken. Zodra dit rapport klaar is krijgt u dit digitaal (per mail) en per post aangeleverd.

Bij interesse in onze dienst kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*