Taxatie Garantie

Bij Taxatie Amsterdam staat kwaliteit voorop. Vandaar dat wij ook een Taxatie Garantie afgeven op onze taxatierapporten.  Deze garantie kent de volgende aspecten:

Garantie op Register Taxateurs

Wij werken alleen met gecertificeerde taxateurs. Zij staan in de registers van NRVT en zijn aangesloten bij één van de volgende brancheorganisaties LMV, NVM, VBO of RVT. Alle taxateurs zijn uitstekend bekend met de woonmarkt omstandigheden en ontwikkelingen in Amsterdam.

Garantie op gebiedsexpertise

Wij werken enkel met taxateurs die al jaren actief zijn in het gebied waar zij mogen taxeren. Alle taxateurs zijn dan ook uitstekend bekend met de woonmarkt omstandigheden en ontwikkelingen in Amsterdam.

Garantie op eisen taxatierapport (CHF)

Alle rapporten voldoen aan de eisen van het laatste model taxatierapport financiering woonruimte van het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF).

Garantie op erkenning

U weet  zeker dat uw bank of hypotheekverstrekker het rapport erkent.

Garantie op snelheid

 • Wij nemen altijd binnen 24 uur na de taxatie aanvraag telefonisch contact met u op.
 • Uw heeft het rapport binnen 5 werkdagen in uw bezit.
 • Na de taxatie aanvraag nemen wij gelijk contact op met een van de taxateurs in de desbetreffende regio die vervolgens contact met u opneemt(verkoop van uw woning) of contact opneemt met de – verkopende partij (aankoop van een woning).

Kortom

U ontvangt dus van ons  een rapport dat aan alle eisen voldoet en u krijgt een kosteloos een hertaxering indien het niet wordt erkend door banken en andere hypotheekverstrekkers.

Ik wil nu een taxatie aanvragen bij Taxatie Amsterdam

Vragen? Neem contact op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*