Veelgestelde Vragen

Hoe vraag ik een taxatie aan?

Het is heel makkelijk bij ons een taxatie aanvraag in te dienen. Ga naar de pagina Taxatie aanvragen. Hier vindt een een formulier dat u binnen een paar minuten kan invullen. Na de verzending wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Hoe snel krijg ik reactie op mijn taxatie aanvraag?

Bij Taxatie Amsterdam willen we u zo snel mogelijk helpen met uw aanvraag. Daarom nemen wij altijd binnen 24 uur contact met u op over uw aanvraag. Dit doen wij via de telefoon.

Binnen hoeveel tijd krijg ik de taxatie te horen?

Bij taxatieAmsterdam hebben we taxeurs die zowel snel als kwalitatief goed werk leveren. Hierdoor kunnen wij u binnen 5 werkdagen na taxatie een taxatierapport aanbieden.

Hoe gaat de Taxateur te werk?

Nadat u een aanvraag heeft gedaan voor taxatie zal u binnen 24 uur telefonisch worden benaderd door één van onze medewerkers. Tijdens dit gesprek wordt er een datum afgesproken waarop één van onze erkende taxeurs langs kan komen om het object te taxeren. Bij deze afspraak zult u aanwezig moeten zijn om de deur te openen. Het object zal op deze datum ook daadwerkelijk worden getaxeerd. U krijgt na de taxatie binnen 5 werkdagen een taxatierapport toegestuurd. Dit rapport krijgt u zowel digitaal als via post.

Hoeveel geld ben ik kwijt voor een taxatie?

Voor een all-in taxatie bij TaxatieAmsterdam bent u slechts €250,- kwijt en voor een NWWI taxatie slechts €495,-. Deze prijzen zijn inclusief btw. U zult achteraf ook nooit extra kosten krijgen. Hierdoor weet u van tevoren precies hoeveel u kwijt bent.

Wat betekent NWWI?

NWWI staat voor Nederlandse woning waarde instituut. Dit is een keurmerk voor woningstaxaties. Er zijn duidelijke richtlijnen waar een taxatie aan moet voldoen. Wij zijn een taxatiebedrijf dat zich enkel bezighoudt met kwalitatieve NWWI taxaties.

Hoe kan het dat TaxatieAmsterdam voor zo’n lage prijs deze dienst kan aanbieden?

Bij TaxatieAmsterdam proberen wij altijd zo efficiënt mogelijk te werken. Daarom is het bij ons alleen mogelijk een taxatie aanvraag in te dienen via email. Hierdoor kunnen wij onze tijd het beste indelen en u een lage prijs bieden en u zo snel mogelijk helpen.

Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet gezien? Neem dan contact met u op zodat wij deze vraag voor u kunnen beantwoorden.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*